VÁLLALKOZÓ VAGY?

HA IGEN, AKKOR...

DOLGOZZ VELEM, MERT MEGOLDOM A PROBLÉMÁIDAT!

KERESS MEG, MERT AZ ELSŐ ALKALOMMAL A SOCIAL MEDIA JELENLÉT FELMÉRÉSE INGYENES! PONTOS KÉPET ADUNK AZ AKTUÁLIS SZINTEDRŐL EGY 10-ES SKÁLÁN.

SZAKTER ESZTER - CELLART CREATIONS +36306677962

A profi vizuális megjelenés hozzásegíti a vállalkozásokat ahhoz, hogy kitűnhessenek a piacon és könnyebben megjegyezhetővé válhassanak. Egységes, tudatos, tevékenységhez illeszkedő megjelenéssel azt üzenheti a külvilág számára, hogy a cégnél szervezett, hozzáértő munka folyik.A minőségi vizuális megjelenés izgalmassá teszi termékeit, szolgáltatásait, így lépéselőnyhöz segíti vállalkozását. Az arculat bizonyítványul szolgál a márka igényességéről, nem mindegy tehát, milyen megjelenést választunk magunknak a piacon.

Vizuális világban élünk, ahol a látvány meghatározza döntéseinket. Tehát "nem elég csak jónak lenni, annak is kell látszani". Egy profi arculat megalkotásával segítjük márkáját abban, hogy képes legyen azt kommunikálni magáról, amit ténylegesen képvisel.

ARCULATTERVEZÉS SZOLGÁLTATÁSOK

TERMÉKFOTÓK ÚJ KÖNTÖSBEN


SOCIAL MÉDIA TERMÉKEK

LOGO

TERVEZÉS

FACEBOOK ÉS INSTAGRAM POSZT

TERVEZÉS

FACEBOOK ÉS INSTAGRAM SZTORI

TERVEZÉS

FACEBOOK BORÍTÓKÉP

TERVEZÉS

OFFLINE MARKETING TERMÉKEK

NÉVJEGYKÁRTYA

TERVEZÉS

SZÓRÓLAP

TERVEZÉS

PLAKÁT

TERVEZÉS

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.