REFERENCIÁK

K. Zsuzsanna

Kedves Eszti!
Nagyon szépen köszönöm a képeket. Csodálatosak lettek! Óriási boldogságot okoztál nekem is és a gyerekeknek is!
Köszönjük! :)

K. Mariann

"Hahó Eszti!
Ez csúcs!! Hihetetlen szép fotókat készítettél nekünk! Biztosan mindenkinek ajánlani foglak, mert ilyen képekre mindenkinek szüksége van! :)
Nagyon-nagyon köszönjük! Biztosan fogunk még jelentkezni! :) "

B. Olívia

"Kedves Cellart!
A képek csodálatosak, azt kaptuk amit vártunk, sőt még többet! Felülmúltad minden várakozásunkat! Mindenképpen fogunk még rendelni tőled fotókat!
Köszönjük szépen és sok sikert kívánunk a továbbiakban!"

L. Andrea

"Kedves Eszti!
Ezt mindenkinek látnia kellene! Hihetetlen amit csinálsz és ahogyan a megrendelőiddel bánsz! A vászonképek is nagyon szépek, már ki is kerültek a megfelelő helyre az otthonunkban, oda ahol minden nap látjuk, így azóta minden nap kitudunk szakadni egy kicsit a valóságból és a Te segítségeddel olyan helyre tudjuk képzelni magunkat ahol minden egy kicsit könnyebb, minden szép és nyugodt. Ez nagyon sok erőt ad nekünk a mindennapokban!
Csak így tovább, abba ne hagyd!!! :)
Köszönjük szépen!"

Zs. Katalin

"Kedves Cellart!
Nagyon szépen köszönöm a képeket! Maximálisan megvagyok elégedve a munkáddal, csodálatos ahogyan a világot látod és ahogyan ezt átadod a megrendelőidnek! Az egész családnak nagyon tetszett! "

V. Eszter

"Kedves Eszti!

Hálásan köszönjük, azt a sok-sok figyelmet amit tőled kaptunk az érdeklődésünktől egészen a fotó átadásáig. :) Fantasztikus képet készítettél a kislányomról, Ő is imádja, folyamatosan ez a téma :)
Sok örömöt okoztál nekünk, biztosan fogunk még rendelni tőled! Sok sikert kívánok a továbbiakban is! :)

N. Viktória

"Az elsők voltunk akik kértek Esztitől fantáziafotókat. A fotózás gyorsan és zökkenőmentesen ment pedig gyereket fotózni nem egyszerű feladat.De tökéletesen állta a sarat. A képek igényesen és gyorsan kész lettek. Máskor is csak őt választjuk,és bármi őrült ötlettel bátran fogom keresni,mert tudom megvalósítja az elképzelést a lehető legprecízebben."

G. Zsolt

"Kedves Eszter!
Hihetetlen milyen odafigyeléssel, alázattal és szeretettel végzed a munkádat! Fantasztikus amit képviselsz és amit nap mint nap csinálsz! Köszönöm a fotót a kisfiamról, kis kedvenceinkkel egy olyan világba varázsoltad Őt ami a gyerekkoromra emlékeztet! Ez a fotó volt a fénypontja az idei karácsonynak :)
Köszönjük szépen!
A továbbiakhoz is nagyon sok sikert kívánunk!

K. Eszter

"Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos fotót! :)
Elképesztő fantáziád van és a legtöbbet hozod ki a küldött fotókból! Csodálatos vagy! :) "

K. Ágnes

"Évek óta kerestem, kutattam olyan valaki után aki végre érti mit szeretnék és meg is tudja nekem valósítani. :) Végre megtaláltalak és nem csak simán megvalósítottad, hanem minden képzeletemet felülmúltad a fotóval amit készítettél nekem!! :)

Nagyon szépen köszönöm!!!
Még jelentkezem! ;) "


D. Annamária

"Köszönöm!!! Csodálatos amit csinálsz! :) Visszahoztad a gyerekkoromat egyetlen egy képpel! :)
Hihetetlen az az alázat és figyelem amivel a megrendelőidhez állsz! Mindenkinek ajánlani fogom, hogy ezt ne hagyja ki! További sok sikert kívánok a munkádhoz! :)"

Sz. Réka

"Kedves Eszter! Egy csodálatos fotót készítettél nekünk, mindenképpen fogunk még keresni! Hálásak vagyunk a sok-sok segítségért amit Tőled kaptunk!
A továbbiakhoz is sok sikert kívánunk! :)"

V. Adrienn

"Sziaa Eszti! :)
Tudom, nem voltam egyszerű eset, viszont minden kérésemre az utolsó kis apró részletig odafigyeltél és így tökéletes lett a végeredmény! Nagyon szépen köszönöm! Végre valaki, aki megértette és tökéletesen kivitelezte amit szerettem volna! :) Mindenképpen kereslek még a vállalkozásommal kapcsolatban is! ;) "